SOBE CENTRALA PE LEMN

Sobe pe lemn tip centrala moderne sau clasice la preturi foarte bune. Va oferim modele sobe imbunatatite cu tehnologii noi de functionare, design-uri simple sau sofisticate, calitate superioara!

SOBE CENTRALA PE PELETI

Sobe tip centrala pe peleti prevazute cu cele mai noi tehnologii de functionare la cele mai bune preturi! Va oferim o gama larga de modele clasificate functie de design, putere si dimensiuni.

SOBE PE LEMN

Sobe pe lemn moderne sau clasice la preturi foarte bune. Va oferim modele sobe imbunatatite cu cele mai noi tehnologii de functionare, design-uri simple sau sofisticate, calitate superioara!

SOBE PE PELETI

Sobe pe peleti prevazute cu tehnologii noi de functionare la preturi foarte bune! Va oferim o gama larga de modele clasificate functie de design, putere si dimensiuni.

Contact

Ne puteti contacta la numerele de telefon de mai jos sau puteti sa ne trimiteti un mesaj folosind formularul de contact. Vom reveni cu un raspuns in cel mai scurt timp posibil. Adrese showroom: Calea Bucuresti nr. 148, Brasov (0743 55 00 00) si Bulevardul Iuliu Maniu nr. 305, Bucuresti (0749 06 57 82)
    soba traditionala
    Sari la bara de unelte